Látnivalók

AKTÍV PIHENÉS A BALATONNÁL

Balatongyörök az északi part legszebb panorámáját kínálja a látogatók számára Keszthely és Badacsony között. Ideális pihenőhely, illetve remek kiindulási pont a környék felfedezéséhez.

Hévíz, Keszthely, Tapolca, Badacsony, Balaton-felvidék, mindez karnyújtási távolságra van. Szigliget, Kis-Balaton, Káptalantóti piac, Művészetek völgye, Sümeg, a Káli medence, és megannyi egyéb látnivaló könnyen elérhető.

Az aktív pihenést választók számára adott a wake board, Sup, horgászat, kerékpározási lehetőség, minigolf, sétarepülés. Az ország talán legszebb siklóernyős starthelye is a közelben található, a Csobáncon.

Gyerekekkel érdemes átlátogatni az év strandja címet több ízben elnyerő, szomszédos vonyarcvashegyi strandra vagy Gyenesdiásra a Diási Játékstrandra, valamint a szintén szomszédos Balatonederics Afrika Múzeumába!

Még mindig sokan úgy gondolják, a Balaton az csak a nyár. Ez már régen nem így van!

Tavasszal, Ősszel a Balaton a kerékpározni, gyalogtúrázni szeretők paradicsoma.

Ezek után, ha még mindig csalogatóra van szükség hát ne maradjanak ki a kulináris élvezetek sem!

Mindenképp nézzetek be Györökön a strandon található Parti Csóka étterembe, a gyenesdiási Ország fagyija-nyertes Bringatanyába, Móni sütizőjébe, és még sorolhatnám a környék jobbnál-jobb helyeit!

Balatongyörökről és környékéről többet is olvashattok az alábbi linken:

https://femina.hu/utazas/balatongyorok/

Szépkilátó Balatongyörök

Hogy mindezeket élvezhesd, vagy ha egyszerűen csak pihenni szeretnél, várunk a minden kényelemmel felszerelt apartmanjainkban a település szívében:

LENTUS APARTMANHÁZBAN

Az épület 450 m-re, 6-8 perc sétára van a gyönyörű strandunktól, illetve 200 m-re fürdésre kiválóan alkalmas szabadstrandot is találsz.